fbpx

Contact

Voor een afspraak of voor vragen kunt u mij te allen tijde een mail sturen: info@praktijkterra.nl
U kunt mij ook bellen, bij geen gehoor spreek duidelijk uw naam en telefoon nummer in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.
Mijn telefoon nummer is 06 22176146

Behandeltijden
We kunnen een afspraak maken voor:
Dinsdag tussen 09.00 en 17.30
Woensdag tussen 9.00 en 17.30
Vrijdagmiddag tussen 13.30 en 17.30

Voor schoolgaande kinderen is de mogelijkheid op dinsdagmiddag, woensdagmiddag en op vrijdagmiddag. Bel of mail voor verdere info.

Goed bereikbaar
Praktijk Terra is gevestigd aan huis in Zoeterwoude dorp. Zoeterwoude is goed bereikbaar vanaf de A4, vanuit Leiden en Zoetermeer met de auto (N206) of de fiets. Vrij parkeren kan voor de deur van de praktijk. De fiets graag parkeren in de voortuin. Met bus 400 stapt u uit bij La Place en is het ongeveer 5 minuten lopen.

Goed om te weten
De praktijk bevindt zich op de eerste etage. In de ruimte staat een behandeltafel waar op gelegen dan wel gezeten wordt tijdens de balans.
Het is belangrijk dat u (warme) lekker zittende kleding aan heeft. De balans gaat over de kleding heen, alleen uw schoenen moeten uit. Tijdens de behandeling moet ook uw telefoon zijn uitgeschakeld.

Heeft u moeite met traplopen? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, dan kijken we naar een oplossing.

Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van te voren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.