fbpx

Ervaringsverhalen

Wilt u weten wat kinesiologie kan betekenen voor uw klacht? Maar twijfelt u nog? Hier kunt u ervaringsverhalen lezen van mensen die bij Praktijk Terra geweest zijn:

40 reacties

 • Joanna

  In 2020 kwam ik voor het eerst bij kitty. Ik heb allerlei allergieën maar de allergie waarvoor ik echt kwam was mijn kattenallergie. Om daar te komen moest er eerst heel wat in balans gebracht worden in mijn lichaam eer we aan de kattenallergie konden werken. Al 35 jaar kamp ik met allergieën (sommige best heftig, zoals de kat) dus ik was best sceptisch maar wilde het een kans geven.

  Na elke behandeling merkte ik dat de allergieën al minder werden. Zo kon ik ineens schoonmaken zonder reactie (huisstofmijt allergie)

  Eenmaal bij de kattenallergie kwamen we er achter dat hij erg hardnekkig was. Na een aantal behandelingen kon ik t gaan uittesten. Eerst op visite bij vrienden met katten zonder medicatie. En gewoon geen reactie!

  Toch durfde ik nog geen kat in huis te halen. Voor mijn gevoel was ik daar niet klaar voor.
  Tot onze kat kwam aanlopen! Iedereen had gelijk een klik en we wisten meteen dat Tijgertje bij ons gezin hoorde. Nu een week verder, tussendoor even bij Kitty langs voor mijn gemoedsrust en het laatste emotionele stukje te doorbreken, gaat het hartstikke goed met tijgertje en met mij! Ik heb geen reactie.
  Ik kan niet met woorden beschrijven hoe ik me voel. Zoveel dankbaarheid dat het echt mogelijk is. Ik had het me nooit kunnen voorstellen hoe t zou zijn, een kat in de buurt zonder allergische reactie. Maar nu weet ik het. Allemaal dankzij Kitty!

 • Moeder van E.

  Klacht: buikpijn en hoofdpijn

  Superblij met de hulp van Kitty.
  Door kinesiologie kregen we inzicht waarom mijn kind geen sperziebonen lust
  Tevens was de suikerinname uit balans en zorgde de slotjesbeugel voor een blokkade.
  Na de behandelingen bij Kitty zijn bovengenoemde klachten verdwenen en niet meer teruggekomen.

  Daarnaast vind ik het een zeer mooie kwaliteit van Kitty om te zien hoe ze contact maakte met mijn kind.

 • Romy

  Zo’n 7/8 jaar geleden begonnen mijn klachten spontaan. Eerst alleen hooikoorts, maar niet veel later kwamen daar ook allergie voor honden, katten en paarden bij. Echt niet fijn, het hele jaar door klachten hebben met een kat en een paard die je elke dag ziet….

  Via mijn moeder kwam ik bij Kitty. Met een Biomedische achtergrond wist ik totaal niet wat ik moest verwachten van kinesiologie, maar direct na het eerste consult was ik enthousiast!
  Ik kan niet precies beschrijven wat er gebeurde maar toen er bij de eerste balans spontaan erg veel emotie vrij kwam, wist ik het zeker: dit doet iets goeds voor me.

  We begonnen met het balanzen van de basis. Het dieet dat daar elke keer op volgde was misschien even aanpassen, maar prima vol te houden.

  Na het balanzen van de basisstoffen, kwam daar voor mij de balangrijkste balans: het paard. Met een zakje stalstof, een watje met neusslijmvlies van mn paard en een zakje met zijn haren ging ik op pad naar Praktijk Terra. Opnieuw kon Kitty me precies vertellen wat er dwars zat: het geblokkeerde plezier van paardrijden. Ook na deze balans kreeg ik mijn dieet voor 26 uur: geen paard.

  Na een dag of 3 ben ik pas weer naar stal gegaan. Voorheen kreeg ik elke keer een niesaanval tijdens het poetsen gevolgd door een benauwd gevoel tijdens het rijden.
  Ik moest van Kitty vooral met positieve gevoelens proberen hoe het ging en ik wilde niet direct alles op de proef stellen dus ik ben maar een half uurtje op stal geweest. Hoe dan ook, in dat halve uur heb ik geen enkele keer hoeven niezen!!

  De keren daarna heb ik eigenlijk elke keer maar 1 enkele keer geniest. In overleg met Kitty probeer ik bij te houden wanneer dit gebeurt en gaan we hier binnenkort nog een balans voor doen.

  Het grootste resultaat heb ik wel al bereikt: ik heb mijn plezier in het rijden weer terug.
  De ultieme test kwam toen mijn moeder en zus in isolatie moesten en ik 2 weken lang elke dag naar mijn paard ging. Elke keer ging het goed en in de afgelopen maanden heb nog maar 1x een heftige niesaanval gehad. Juist op dat moment merkte ik hoeveel het de afglopen tijd eigenlijk vooruit is gegaan en dat de kinesiologie behandelingen echt hebben geholpen met mijn allergieën!

  De komende lente en zomer zullen me nog wel even op de proef stellen, maar ik heb er alle vertrouwen in en weet zeker dat Kitty voor me klaar staat als ik nog een balans nodig denk te hebben!

  Dankjewel Kitty!

 • Lau

  Na een hele lange periode van lang zoeken naar de reden en oplossing van de huidproblemen van onze dochter,kwamen wij uit bij praktijk Terra. Niets zo naar als je kind met zoveel jeuk en irritatie te zien. Ze is behandeld bij praktijk Terra voor div. Huiduitslag ,zoals reactie op paard en stalstof. En we zijn dolblij. Onze dochter kan nu met heel veel plezier op en rond de paarden zijn ,zonder daarop heftige Huiduitslag te krijgen. Fantastisch!!

 • M. v R

  Door Kitty ben ik erg goed geholpen!
  Ik kwam in eerst einstantie voor darmklachten. Uiteindelijk zijn niet alleen mijn darmklachten weg, maar is ook mijn hooikoorts een stuk minder geworden.
  Ik zal haar dan ook zeker aanraden bij anderen!

 • L vd M

  Weer een uitstekende behandeling gehad van mijn lieve en kundige kinesiologe Kitty. Kinesiologie is er niet enkel voor allergieën maar past in een breed spectrum van problematiek en verhelpt zoveel klachten! (ook geestelijke) De behandeling bestaat onder andere uit t opmeten van spierspanning. Het lichaam vertelt feilloos wat er aan de hand is! Aansluitend word de betreffende klacht aangepakt en opgeheven. Vitaminen kunnen hierbij ondersteunend werken. Tjek voor een vergoeding van kinesiologie je zorgverzekeraar.

 • Irma

  Ben met onze oudste zoon (2011) een aantal keer bij Kitty geweest, omdat zijn eczeem hardnekkiger werd afgelopen jaar en zeker niet minder werd. Kitty heeft hem geraakt met haar fijne aanpak, waardoor hij vertrouwen kreeg in haar aanwijzingen en zijn eczeem voor een flink deel zelfs is verdwenen. Hij hoeft niet meer elke dag ingesmeerd te worden en de jeuk is vele malen minder, dat scheelt enorm. Kan haar van harte aanbevelen. Dank je wel Kitty!

 • Chantal

  Ik kwam voor mijn zoon Davy in de praktijk.
  Ikzelf was al bekend met kinesiologie en had daar goede ervaringen mee, Kitty is de vrouw van een collega van mijn man.
  Davy had eczeem op zijn huid, een paar keer per dag huilde die dat hij jeuk had en pijn had.
  Het gaat goed met Davy, na elke behandeling merkte we dat het even heviger werd en daarna ging het elke keer een stuk beter.
  Kitty heeft een fijne manier van werken, ze gaat heel leuk met kinderen om en geeft ook praktijkvoorbeelden zodat je ook weet dat je niet de enige bent en dat het dus ook echt beter/overgaat.
  Chantal

 • Helma

  Ik ben via je zus bij jou gekomen. Ik had last van meerdere klachten en ik heb voor veel klachten baat gehad met kinesiologie behandelingen. Het gaat nu redelijk goed met mij. Er zijn nog klachten niet helemaal weg maar die zijn lastiger te verhelpen.
  Vriendelijke groet Helma

 • Daisy

  Hallo kitty
  Het gaat super met mijn boy, het is niet te geloven hoe je het doet maar na 1 behandeling en Darmocare Infantis gaat mijn boef na 3 jaar van ziekenhuis bezoeken,( en vele klysma gehad, dus nog meer angst om naar de wc te gaan) en zelfs de poep fysio heeft geen resultaat gegeven.. maar nu zelf naar de wc

  Kitty bedankt.

 • Adri en Colin

  We kwamen voor Colin. We hebben jou gevonden via de dorpsketting en je zus.
  De klacht was chronische bronchitis als reactie op melk. Zeer gevoelig op melk.
  Onrustige huid.
  Het gaat goed met Colin, nog steeds wel een reactie op melkproducten maar dan bij grote hoeveelheden.
  Zijn huid is rustiger en kortademig helemaal niet meer!
  Ik zou praktijk Terra zeker aanbevelen!
   
  Groetjes Adri en Colin

 • Anja Verdegaal

  Ik ging naar Kitty omdat iemand mij vertelde dat zij door Kitty behandeld was vanwege allergieën en daar veel baat bij had.
  Aangezien ik dagelijks medicatie gebruikte vanwege bomen-, onkruid- en  huisstofmijt allergieën hoopte ik dat het iets voor mij zou zijn. Ook werkte de medicatie niet altijd voldoende.
  Nu 1 jaar later heb ik soms nog een beetje last van allergie maar niet zo ernstig meer dat ik medicatie moet gebruiken.
  De behandeling vond ik prettig en ik was verrast dat het zo snel werkte.
  Ik weet zeker als ik weer ergens last van krijg en het is door de reguliere medici niet op te lossen ik me direct door Kitty laat behandelen.

  Anja Verdegaal 

 • Claudia

  Mijn dochter van 9 jaar had op een gegeven moment 1 a 2 keer per week hoofdpijn aanvallen met wazig zien en soms spugen. Na dokters bezoek was er niks geks uitgekomen. Ze hadden het over spannings hoofdpijn.
  Toen bij Kitty terecht gekomen en al na 1 behandeling was er flinke verbetering. Nog maar 1 keer een hoofdpijn aanval gehad. Daarna nog 2 keer geweest ook voor wat andere dingetjes. En ik heb weer een vrolijk en energiek meisje. Kitty heel erg bedankt.

 • Sanne

  Na 3 behandelingen bij kitty zit ik weer lekker in mijn vel! Ik heb geen hoofdpijn meer. ik weet waar ik mee aan de slag kan. Alles werd goed uitgelegd en ik begreep het ook. Ik vond het erg fijn en ik ben blij met hoe het nu gaat! Dankjewel!

 • Maaike

  Na lang wat vage buikklachten die steeds erger werden weer naar de huisarts geweest. Doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een echo van m’n buik, kwam niks uit.. Maar ik was er zo klaar mee, wat is het dan, er moet toch iets zijn wat die pijn veroorzaakt, heb ik een afspraak bij Kitty gemaakt. Ik had daarvoor nog geen ervaring met kinesiologie gehad, maar ik vond het zo bijzonder! Je lichaam geeft het echt zelf aan, en vertelt je meer dan je zou denken. Ben 4x geweest en m’n buikkachten zijn zo goed als weg. Kitty heeft ook m’n nek behandeld en dat gaat ook echt stukken beter! Bijna wekelijks kwam ik daarvoor bij de fysio en ben nu al ruim 4 maanden niet geweest, echt heel fijn!Het heeft mij echt geholpen, niet alleen voor m’n klachten maar ook om anders naar dingen te kijken en beter naar m’n lichaam te luisteren. Ik heb kinesiologie inmiddels ook bij anderen aan geraden en blijf dat zeker doen. Kitty bedankt!

 • Marial

  Van tevoren stond ik best wel sceptisch tegenover kinesiologie, maar dankzij enthousiaste verhalen van jouw zus Ingrid, toch een afspraak gemaakt wegens mijn allergie en de daaruit ontstane benauwdheid. Het is verbazend hoe mijn lichaam reageerde op bepaalde stoffen en ook weer niet reageerde wanneer het in orde was. Probeer dat maar eens uit te leggen aan andere mensen. Toch doe ik vaak een poging , juist omdat het effect behoorlijk groot is. Met mij gaat het een stuk beter sinds ik door jou behandeld ben en ik hoop dat jij nog veel mensen kan ondersteunen. Natuurlijk zijn er ook personen waarbij het minder aanslaat. Maar mijn motto blijft ; Baat het niet, schaden doet het zeker niet. Bij mij heeft het zeker baat gehad, ik kan jouw behandeling aanraden. Bedankt en veel succes voor de toekomst.

 • Annet

  Hoi Kitty ik heb volop van mijn vakantie kunnen genieten zonder dat mijn eerste week in het teken van lamlendig voelen en migraine stond!
  En dat na 2 balansen! Dank je wel!

 • Kelly

  Langs geweest bij Praktijk Terra om van mijn ergste zenuwen af te komen voor mijn Engels examen. Het heeft heel erg geholpen! Ben echt super blij, want doordat ik geen zenuwen had ging het een stuk beter.
  Het is echt een aanrader.

 • Reinout

  Ongelooflijk wat de vorige behandeling gedaan heeft! De jeuk van in bad gaan is gelukkig weg, maar er is veel meer dan dat gebeurd: m’n kuiten zijn eindelijk ontspannen, waardoor ik veel minder last van m’n rug heb en ook m’n ontlasting is echt enorm verbeterd, heb me in tijden niet zo goed gevoeld. Enorm bedankt!!!!!

 • Helen Versteegen

  Jaren lang moest ik medicatie voor mijn allergieën slikken. Toen ik ook voor die medicatie allergisch werd, moest ik toch echt wat anders gaan ondernemen. Ik kon nog maar 5 soorten groente eten. Geen brood en kaas maar wel kwark en yoghurt. Energie om de dag door te komen had ik bijna niet meer door gebrek aan voldoende voedingsstoffen. Ik kwam in aanraking met Kitty en was benieuwd of haar behandelingen wat voor mij konden betekenen. Bij de intake behandeling kwamen er nog meer allergieën te voorschijn dan dat ik wist waar ik last van had. Kitty ging stap voor stap mijn lichaam resetten en behandelen. De diëten die daar bij kwamen kijken waren geen probleem voor me, ik at toch al zo weinig, dus dat leverde geen problemen op. Nu na 10 behandelingen ben ik allergie vrij. Ik kan weer eten wat ik wil, en geniet dan ook weer van iedere maaltijd. Slik al 14 maanden totaal geen medicatie voor wat dan ook. Mijn huid ziet er beter uit, ik zit beter in mijn vel en geniet weer van het leven. Na jaren langs artsen, diëtiste en dermatologen geweest te zijn om van alle problemen af te komen, ben ik door Kitty in 8 maanden tijd na 10 behandelingen weer helemaal fit en gezond.
  Ik raad iedereen aan die met vage klachten rond loopt, waar een arts niet bij kan helpen, eens naar Kitty te gaan. Je zult versteld staan van wat je eigen lichaam te vertellen heeft.
  Ik zou willen dat ik het eerder gedaan had.

 • Heleen

  Hoi Kitty,

  Na 6 van jouw mooie kinesiologische
  Behandelingen loop ik nu door de winkel en bedenk ” Wat ZAL ik vandaag eens eten.” Dat is heel wat anders dan voor de behandelingen, toen liep ik door de winkel met het idee: “Wat MOET IK NU WEER eens eten. Super bedankt Kitty, dit maakt mijn leven weer leuk. Ik geniet weer iedere dag van mijn eten.

 • Blije papa van Sinziana

  Hai Kitty,
  we zijn weer een weekje terug van vakantie (drie weken weggeweest) en het was gelukkig drie weken genieten, zonder veel eczeem-perikelen. En naar onze mening heeft je behandeling ook effect gehad op haar ‘watervrees’, want ze was helemaal watervrij in het zwembad en zelfs in de zee!!!, en dat was vorig jaar wel anders. En haar ‘plekje’ bij de elleboog is als sneeuw voor de zon verdwenen….dus eigenlijk zijn alle eczeemplekken verdwenen. Dus bedankt voor je behandelingen, we hebben echt een fijne vakantie gehad!

 • Claudia

  Zo trots op giuli. Gisteren voor de laatste keer bij Praktijk Terra geweest.nu een half jaar later eet ons meisje bijna alles mee. Proeft ze dingen is het weer gezellig aan de eettafel en heel belangrijk voor haar Zelf vind ze eten weer leuk. Dank je wel Kitty van Leeuwen xx.

 • Ingrid

  Na een aantal behandelingen kan ik o.a. weer eieren eten !!
  Geweldig. Wel wennen aan de smaak….
  Nu bezig met vervolg voor m’n pony’s etc.
  Tot nu toe heel positief ervaren .
  Elke keer weer verrast wat je eigen lichaam verteld !!!

 • claudia marani

  in 2013 kwam ik voor het eerst bij Kitty in de praktijk, Kitty heeft me toen goed geholpen.
  Toen mijn dochtertje van 2 al een tijdje last had van rare vlekjes die zo maar komen en dan weer gingen, twijfelde ik geen een moment ik ga naar Kitty!
  Al vrij snel kwamen we er achter waar het probleem vandaan kwam en waar we aan moesten werken.
  De vlekken zijn nu verdwenen.
  We hadden nog een probleem haar ontlasting. ook hier gingen we mee aan de slag.
  Tijdens het napraten zag ik me meid dat ze al flink bezig was.een uur nadat ik bij Kitty was geweest had ze haar eerste poepbroek savonds nog een.
  Joepie wat waren we blij, nu een week verder gaat t nog steeds goed en heb ik haar niet meer horen gillen of rood zien aanlopen.
  In januari ga ik met mijn oudste dochter naar Kitty en hoop ik dat ze er achter kan komen waarom ze niks wil eten of proeven.

  bedankt Kitty

  groetjes Claudia

 • Lis

  Al vaker kwam de advertentie van Praktijk Terra voorbij. Na de zoveelste dag migraine moest ik er wat mee doen. Dus maakte ik een afspraak bij Kitty. De eerste afspraak liep uit omdat we zoveel besproken hebben en dan de balans nog. Tijdens het gesprek werd al snel duidelijk dat er ook andere zaken waren die aandacht nodig hadden. Samen met Kitty zijn we aan de slag gegaan. Na meerdere sessies voel ik mij nu een stuk beter.
  Kitty bedankt!

 • Chantal

  Ik krijg regelmatig de reactie ‘Je moet er in geloven, dan werkt het’. Eerlijk gezegd vind ik het nog steeds onverklaarbaar en bijzonder wat er gebeurd is. De huid van ons zoontje echter spreekt boekdelen: ‘ook met grote twijfels , kan het dus werken!’ Het is meer dan het proberen waard. Met deze uitgebreide recensie wil ik mensen in een vergelijkbare situaties overtuigen om Kitty om advies te vragen.

  Het eczeem begon toen onze zoon ongeveer 6 weken oud was en werd steeds erger. Wij hebben het altijd vervelend gevonden om naast de (tal van samenstellingen) cetomacrogol crème, met een hormoonzalf het eczeem te onderdrukken. Maar we moesten wel aangezien hij steeds meer last kreeg. Hij sliep moeilijk in, onrustig, licht en kort. We kwamen regelmatig bij een kinderarts en een dermatoloog. We leerden daar vooral over smeerschema´s en kregen een anti krab pakje. We gingen op koemelkvrij dieet (i.v.m. de borstvoeding) en hebben daarnaast ook een paar weken een sojadieet gevolgd, maar dat bleek niet van invloed.

  De advertentie van Praktijk Terra had al een paar keer mijn aandacht getrokken. Het stond op mijn lijstje bij al die andere tips, behandelingen, instanties en overige opties om in de toekomst één voor één te proberen. In een gesprek met een collega kwam Praktijk Terra toevallig ook ter sprake en dat gaf de doorslag om Kitty te mailen of behandeling van zo’n kleintje mogelijk was. Volgens Kitty kon dat inderdaad prima. Onze zoon was toen bijna 8 maanden oud.

  Al na de eerste paar ‘balansen’ beschreef ik steeds zo goed mogelijk de ‘veranderingen’ in het eczeem en gedrag van mijn zoontje en Kitty was enthousiast: ‘Het doet iets. Er is iets aan het veranderen’. Tja maar we smeren nog steeds 4 tot 5 dagen die troep….? Nog een behandeling en een aantal weken verder werd zijn uitslag rustiger en steeds een beetje minder.

  Tijdens de op één na laatste afspraak had hij zulke kleine en lichte plekjes dat Kitty hem niet kon ‘testen’. Goed nieuws dus.

  Naast het ‘balansen’ denkt Kitty ook mee in de behandelingen die door artsen worden geadviseerd. Onze zoon droeg sinds zijn vierde maand dag en nacht antikrabpakjes. Op advies van Kitty hebben we deze een week uitgelaten: wat een verademing was voor ons allemaal. Hij heeft in de weken daarna nog een enkele keer een panty gedragen als hij die naar ons idee nodig had, maar binnen een maand was hij helemaal van de pakjes af.

  Ook het ‘standaard smeren’ leerde zij ons te minderen. We waren al zo lang bezig met het ‘voorkomen dat het nóg erger werd’ dat we aan de cetomacrogol gewend waren, maar met steeds minder smeren en alleen als we het noodzakelijk achtte, herstelde de huid steeds beter. Een ‘zetje’ van Kitty was daarvoor nodig.

  De kleine man viert over twee weken zijn eerste verjaardag en we zijn vandaag voor het laatst bij Kitty geweest. We hebben al een maand lang de tube hormoonzalf niet aangeraakt en ook de cetomacrogol gebruiken we hooguit nog op de hele droge plekken. Al na een aantal weken ging hij beter slapen, hij maakte sprongetjes in zijn ontwikkeling en zag er meer ontspannen en uitgerust uit. Toen we begonnen leek het een ‘gok’, voor ons gevoel was er geen andere manier meer die werkte en we wilden zo graag van het eczeem af… We zijn blij dat we met onze zoon naar Praktijk Terra zijn gegaan en hopen dat Kitty nog veel meer mensen kan helpen om weer een blij kind te krijgen zonder jeuk!

 • Manda

  Hoi Kitty!

  Volgens mij ben ik nu onderhand 9x bij jou geweest en oh oh oh wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij jou, je legt alles heel goed en rustig uit. Je hebt mij en mijn klachten echt serieus genomen. Ik had eindelijk het gevoel dat er echt iemand naar mij luisterde!
  Je weet precies waar je het over hebt en ik vind je echt heel kundig in je vak.
  Ik had zoveel uiteenlopende klachten en stap voor stap zijn we aan de slag gegaan om punten te verbeteren.
  Een aantal diëten gevolgd, voor de basis 5 en voor mijn tarwe allergie om mijn weerstand te verhogen daar tegen, soms even doorbijten maar is zeker de moeite waard geweest! Voel me een heel ander mens, veel meer energie, weer zin in alles en ik straal weer positiviteit uit!

  Bedankt voor alles en kom graag nog een keer (of meerdere) bij je terug om in balans te blijven!

  Groetjes van Manda

 • Lisette

  Hallo Kitty,
  Een beetje later dan de bedoeling was, maar niet minder gemeend.
  Ik ben nogsteeds diep onder de indruk dat we met slechts 3 sessies bij jou het eczeem bij Mateo weg hebben gekregen. Echt heel bijzonder en voor mij een grote zorg minder.
  Nogmaals ontzettend bedankt voor al je hulp hierbij, vele groetjes,
  Lisette

 • Moeder van dochter van 1,5 jaar

  Mijn dochter had na ongeveer 3 maanden na de geboorte al jeuk, de doctoren zeiden dat het eczeem was. na veel ziekenhuisbezoeken en zalfjes kwamen we bij Praktijk Terra terecht. na de eerste keer zei ze dat Melanie reageerde op kippen ei witten. Omdat we op het ziekenhuis als maanden bezig waren voor een bloed test dachten we bij haar eindelijk zou dit het zijn. Op het ziekenhuis werd uiteindelijk een bloedtest gedaan en daar bleek dit ook uit te komen!!! Dankzij Praktijk Terra waren we al begonnen met een paar spulletjes te geven waar geen kippen ei witten in zaten. En het ging al beter met haar. Na een aantal bezoeken bij de Praktijk ging het nog veel beter en af en toe krijgt ze nu iets waar kippen ei witten in zitten, dit gaat zeker goed! We geven zelf nog niet alleen maar spullen waar dit in zit uit ons eigen ding. dankzei de Praktijk hoeven we nu niet bang te zijn dat als we ergens op visite zijn dat ze dan geen spulletjes voor haar hebben.

 • Carolien Rotteveel

  Beste Kitty,
  Via deze weg wil ik je bedanken voor de goede resultaten welke we al behaald hebben bij mijn zoontje Luuk.
  Augustus 2013 ben ik via via met jou in contact gekomen. Luuk zat van top tot teen onder het eczeem en moest toen nog 3 jaar worden. Ik kon iedere dag zijn beddengoed verschonen, zijn huid maakte hij kapot en zijn bed zat onder de schilfertjes. Met de dermatoloog zoeken naar de juiste zalfjes, op een gegeven moment kregen we de keuze om Luuk een week op te laten nemen in het ziekenhuis. Nu na 9 behandelingen van jou gaat het zo goed met Luuk dat ik bijna alleen nog maar af en toe met koelzalf smeer. Wat een opluchting was dat voor mij dat de week opname niet meer aan de orde was. En voor Luuk is het ook lekker, hij slaapt weer de hele nacht door en heeft niet veel kriebels meer.
  Groetjes Carolien

 • sascha

  Ik ben bij Kitty geweest voor mijn allergie voor ei en tomaat,en ik moet zeggen ,Ik vind het heel bijzonder .ik kan nu gewoon een broodje ei eten ,zonder daar last van te hebben.de behandeling is goed te doen,en het werkt goed.Dank je wel Kitty!

 • Kim

  Hoi Kitty,

  Toen ik dit voor het eerste hoorde dacht ik wat is dat voor iets. Maar na paar behandelingen klopte alles. Weet waar ik aan moet werken. Ook van de week had ik een probleem. Ik moest namelijk vrijdag afrijden voor me autorijbewijs. Hierdoor had ik erg veel stres. Na een behandeling bij jou heeft dat geholpen want ik had minder stress met rijden en ben geslaagd voor me autorijbewijs.

  Hartstikke bedankt! Je doet het goed.
  Groetjes Kim.

 • corinda

  Ben een aantal Keer bij Kitty geweest voor mijn migraine en nog wat andere dingetjes. Ik heb een hele goeie ervaring eraan over gehouden en ben me bewust geworden hoe ik met bepaalde dingen om moet gaan. Je word hartelijk ontvangen en gaat met een goed gevoel weer naar huis. Ik raad het zeker aan naar haar toe te gaan! Ik zelf ben heel erg enthousiast en zal zeker vaker naar haar toe gaan. Heb je ergens problemen mee Kitty kan je helpen en je voelt de daarna echt een stuk beter! Groetjes Corinda

 • Fleur

  Hallo Kitty
  Ik vond het leuk de trucjes waren grappig maar het helpt wel het rekenen gaat beter en spelling ook .
  Ik voel me veel fijner
  Dankjewel groetjes Fleur.

 • claudia marani

  de eerste keer dat ik in je praktijk kwam wist ik niet wat ik me er bij voor moest stellen. nou ondertussen wel.
  ik vond het erg interesant en verbaasde wat eruit kwam.
  het begin was best gek maar hoe langer we bezig waren hoe meer duidelijkheid er kwam voor mij en waar ik aan moest werken.
  ennnne het belangrijkste t werkt.
  want ik slaap steeds beter.

  heel veel succes met je praktijk kitty
  ik vind dat je het fantastisch doet

  groetjes claudia

 • Melanie

  Hallo Kitty.
  Het gaat heel goed op school.
  Eerst was ik heel zenuwachtig voor een toets maar nu niet meer zo erg als eerst.Ik vond het ook leuk om bij je te komen.en ik vond het ook heel erg grappig dat als je ja zei dat je hand strak bleef en dat als je nee zei je hand naar beneden ging.
  Groetjes melanie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

40 reacties

 • Joanna

  In 2020 kwam ik voor het eerst bij kitty. Ik heb allerlei allergieën maar de allergie waarvoor ik echt kwam was mijn kattenallergie. Om daar te komen moest er eerst heel wat in balans gebracht worden in mijn lichaam eer we aan de kattenallergie konden werken. Al 35 jaar kamp ik met allergieën (sommige best heftig, zoals de kat) dus ik was best sceptisch maar wilde het een kans geven.

  Na elke behandeling merkte ik dat de allergieën al minder werden. Zo kon ik ineens schoonmaken zonder reactie (huisstofmijt allergie)

  Eenmaal bij de kattenallergie kwamen we er achter dat hij erg hardnekkig was. Na een aantal behandelingen kon ik t gaan uittesten. Eerst op visite bij vrienden met katten zonder medicatie. En gewoon geen reactie!

  Toch durfde ik nog geen kat in huis te halen. Voor mijn gevoel was ik daar niet klaar voor.
  Tot onze kat kwam aanlopen! Iedereen had gelijk een klik en we wisten meteen dat Tijgertje bij ons gezin hoorde. Nu een week verder, tussendoor even bij Kitty langs voor mijn gemoedsrust en het laatste emotionele stukje te doorbreken, gaat het hartstikke goed met tijgertje en met mij! Ik heb geen reactie.
  Ik kan niet met woorden beschrijven hoe ik me voel. Zoveel dankbaarheid dat het echt mogelijk is. Ik had het me nooit kunnen voorstellen hoe t zou zijn, een kat in de buurt zonder allergische reactie. Maar nu weet ik het. Allemaal dankzij Kitty!

 • Moeder van E.

  Klacht: buikpijn en hoofdpijn

  Superblij met de hulp van Kitty.
  Door kinesiologie kregen we inzicht waarom mijn kind geen sperziebonen lust
  Tevens was de suikerinname uit balans en zorgde de slotjesbeugel voor een blokkade.
  Na de behandelingen bij Kitty zijn bovengenoemde klachten verdwenen en niet meer teruggekomen.

  Daarnaast vind ik het een zeer mooie kwaliteit van Kitty om te zien hoe ze contact maakte met mijn kind.

 • Romy

  Zo’n 7/8 jaar geleden begonnen mijn klachten spontaan. Eerst alleen hooikoorts, maar niet veel later kwamen daar ook allergie voor honden, katten en paarden bij. Echt niet fijn, het hele jaar door klachten hebben met een kat en een paard die je elke dag ziet….

  Via mijn moeder kwam ik bij Kitty. Met een Biomedische achtergrond wist ik totaal niet wat ik moest verwachten van kinesiologie, maar direct na het eerste consult was ik enthousiast!
  Ik kan niet precies beschrijven wat er gebeurde maar toen er bij de eerste balans spontaan erg veel emotie vrij kwam, wist ik het zeker: dit doet iets goeds voor me.

  We begonnen met het balanzen van de basis. Het dieet dat daar elke keer op volgde was misschien even aanpassen, maar prima vol te houden.

  Na het balanzen van de basisstoffen, kwam daar voor mij de balangrijkste balans: het paard. Met een zakje stalstof, een watje met neusslijmvlies van mn paard en een zakje met zijn haren ging ik op pad naar Praktijk Terra. Opnieuw kon Kitty me precies vertellen wat er dwars zat: het geblokkeerde plezier van paardrijden. Ook na deze balans kreeg ik mijn dieet voor 26 uur: geen paard.

  Na een dag of 3 ben ik pas weer naar stal gegaan. Voorheen kreeg ik elke keer een niesaanval tijdens het poetsen gevolgd door een benauwd gevoel tijdens het rijden.
  Ik moest van Kitty vooral met positieve gevoelens proberen hoe het ging en ik wilde niet direct alles op de proef stellen dus ik ben maar een half uurtje op stal geweest. Hoe dan ook, in dat halve uur heb ik geen enkele keer hoeven niezen!!

  De keren daarna heb ik eigenlijk elke keer maar 1 enkele keer geniest. In overleg met Kitty probeer ik bij te houden wanneer dit gebeurt en gaan we hier binnenkort nog een balans voor doen.

  Het grootste resultaat heb ik wel al bereikt: ik heb mijn plezier in het rijden weer terug.
  De ultieme test kwam toen mijn moeder en zus in isolatie moesten en ik 2 weken lang elke dag naar mijn paard ging. Elke keer ging het goed en in de afgelopen maanden heb nog maar 1x een heftige niesaanval gehad. Juist op dat moment merkte ik hoeveel het de afglopen tijd eigenlijk vooruit is gegaan en dat de kinesiologie behandelingen echt hebben geholpen met mijn allergieën!

  De komende lente en zomer zullen me nog wel even op de proef stellen, maar ik heb er alle vertrouwen in en weet zeker dat Kitty voor me klaar staat als ik nog een balans nodig denk te hebben!

  Dankjewel Kitty!

 • Lau

  Na een hele lange periode van lang zoeken naar de reden en oplossing van de huidproblemen van onze dochter,kwamen wij uit bij praktijk Terra. Niets zo naar als je kind met zoveel jeuk en irritatie te zien. Ze is behandeld bij praktijk Terra voor div. Huiduitslag ,zoals reactie op paard en stalstof. En we zijn dolblij. Onze dochter kan nu met heel veel plezier op en rond de paarden zijn ,zonder daarop heftige Huiduitslag te krijgen. Fantastisch!!

 • M. v R

  Door Kitty ben ik erg goed geholpen!
  Ik kwam in eerst einstantie voor darmklachten. Uiteindelijk zijn niet alleen mijn darmklachten weg, maar is ook mijn hooikoorts een stuk minder geworden.
  Ik zal haar dan ook zeker aanraden bij anderen!

 • L vd M

  Weer een uitstekende behandeling gehad van mijn lieve en kundige kinesiologe Kitty. Kinesiologie is er niet enkel voor allergieën maar past in een breed spectrum van problematiek en verhelpt zoveel klachten! (ook geestelijke) De behandeling bestaat onder andere uit t opmeten van spierspanning. Het lichaam vertelt feilloos wat er aan de hand is! Aansluitend word de betreffende klacht aangepakt en opgeheven. Vitaminen kunnen hierbij ondersteunend werken. Tjek voor een vergoeding van kinesiologie je zorgverzekeraar.

 • Irma

  Ben met onze oudste zoon (2011) een aantal keer bij Kitty geweest, omdat zijn eczeem hardnekkiger werd afgelopen jaar en zeker niet minder werd. Kitty heeft hem geraakt met haar fijne aanpak, waardoor hij vertrouwen kreeg in haar aanwijzingen en zijn eczeem voor een flink deel zelfs is verdwenen. Hij hoeft niet meer elke dag ingesmeerd te worden en de jeuk is vele malen minder, dat scheelt enorm. Kan haar van harte aanbevelen. Dank je wel Kitty!

 • Chantal

  Ik kwam voor mijn zoon Davy in de praktijk.
  Ikzelf was al bekend met kinesiologie en had daar goede ervaringen mee, Kitty is de vrouw van een collega van mijn man.
  Davy had eczeem op zijn huid, een paar keer per dag huilde die dat hij jeuk had en pijn had.
  Het gaat goed met Davy, na elke behandeling merkte we dat het even heviger werd en daarna ging het elke keer een stuk beter.
  Kitty heeft een fijne manier van werken, ze gaat heel leuk met kinderen om en geeft ook praktijkvoorbeelden zodat je ook weet dat je niet de enige bent en dat het dus ook echt beter/overgaat.
  Chantal

 • Helma

  Ik ben via je zus bij jou gekomen. Ik had last van meerdere klachten en ik heb voor veel klachten baat gehad met kinesiologie behandelingen. Het gaat nu redelijk goed met mij. Er zijn nog klachten niet helemaal weg maar die zijn lastiger te verhelpen.
  Vriendelijke groet Helma

 • Daisy

  Hallo kitty
  Het gaat super met mijn boy, het is niet te geloven hoe je het doet maar na 1 behandeling en Darmocare Infantis gaat mijn boef na 3 jaar van ziekenhuis bezoeken,( en vele klysma gehad, dus nog meer angst om naar de wc te gaan) en zelfs de poep fysio heeft geen resultaat gegeven.. maar nu zelf naar de wc

  Kitty bedankt.

 • Adri en Colin

  We kwamen voor Colin. We hebben jou gevonden via de dorpsketting en je zus.
  De klacht was chronische bronchitis als reactie op melk. Zeer gevoelig op melk.
  Onrustige huid.
  Het gaat goed met Colin, nog steeds wel een reactie op melkproducten maar dan bij grote hoeveelheden.
  Zijn huid is rustiger en kortademig helemaal niet meer!
  Ik zou praktijk Terra zeker aanbevelen!
   
  Groetjes Adri en Colin

 • Anja Verdegaal

  Ik ging naar Kitty omdat iemand mij vertelde dat zij door Kitty behandeld was vanwege allergieën en daar veel baat bij had.
  Aangezien ik dagelijks medicatie gebruikte vanwege bomen-, onkruid- en  huisstofmijt allergieën hoopte ik dat het iets voor mij zou zijn. Ook werkte de medicatie niet altijd voldoende.
  Nu 1 jaar later heb ik soms nog een beetje last van allergie maar niet zo ernstig meer dat ik medicatie moet gebruiken.
  De behandeling vond ik prettig en ik was verrast dat het zo snel werkte.
  Ik weet zeker als ik weer ergens last van krijg en het is door de reguliere medici niet op te lossen ik me direct door Kitty laat behandelen.

  Anja Verdegaal 

 • Claudia

  Mijn dochter van 9 jaar had op een gegeven moment 1 a 2 keer per week hoofdpijn aanvallen met wazig zien en soms spugen. Na dokters bezoek was er niks geks uitgekomen. Ze hadden het over spannings hoofdpijn.
  Toen bij Kitty terecht gekomen en al na 1 behandeling was er flinke verbetering. Nog maar 1 keer een hoofdpijn aanval gehad. Daarna nog 2 keer geweest ook voor wat andere dingetjes. En ik heb weer een vrolijk en energiek meisje. Kitty heel erg bedankt.

 • Sanne

  Na 3 behandelingen bij kitty zit ik weer lekker in mijn vel! Ik heb geen hoofdpijn meer. ik weet waar ik mee aan de slag kan. Alles werd goed uitgelegd en ik begreep het ook. Ik vond het erg fijn en ik ben blij met hoe het nu gaat! Dankjewel!

 • Maaike

  Na lang wat vage buikklachten die steeds erger werden weer naar de huisarts geweest. Doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een echo van m’n buik, kwam niks uit.. Maar ik was er zo klaar mee, wat is het dan, er moet toch iets zijn wat die pijn veroorzaakt, heb ik een afspraak bij Kitty gemaakt. Ik had daarvoor nog geen ervaring met kinesiologie gehad, maar ik vond het zo bijzonder! Je lichaam geeft het echt zelf aan, en vertelt je meer dan je zou denken. Ben 4x geweest en m’n buikkachten zijn zo goed als weg. Kitty heeft ook m’n nek behandeld en dat gaat ook echt stukken beter! Bijna wekelijks kwam ik daarvoor bij de fysio en ben nu al ruim 4 maanden niet geweest, echt heel fijn!Het heeft mij echt geholpen, niet alleen voor m’n klachten maar ook om anders naar dingen te kijken en beter naar m’n lichaam te luisteren. Ik heb kinesiologie inmiddels ook bij anderen aan geraden en blijf dat zeker doen. Kitty bedankt!

 • Marial

  Van tevoren stond ik best wel sceptisch tegenover kinesiologie, maar dankzij enthousiaste verhalen van jouw zus Ingrid, toch een afspraak gemaakt wegens mijn allergie en de daaruit ontstane benauwdheid. Het is verbazend hoe mijn lichaam reageerde op bepaalde stoffen en ook weer niet reageerde wanneer het in orde was. Probeer dat maar eens uit te leggen aan andere mensen. Toch doe ik vaak een poging , juist omdat het effect behoorlijk groot is. Met mij gaat het een stuk beter sinds ik door jou behandeld ben en ik hoop dat jij nog veel mensen kan ondersteunen. Natuurlijk zijn er ook personen waarbij het minder aanslaat. Maar mijn motto blijft ; Baat het niet, schaden doet het zeker niet. Bij mij heeft het zeker baat gehad, ik kan jouw behandeling aanraden. Bedankt en veel succes voor de toekomst.

 • Annet

  Hoi Kitty ik heb volop van mijn vakantie kunnen genieten zonder dat mijn eerste week in het teken van lamlendig voelen en migraine stond!
  En dat na 2 balansen! Dank je wel!

 • Kelly

  Langs geweest bij Praktijk Terra om van mijn ergste zenuwen af te komen voor mijn Engels examen. Het heeft heel erg geholpen! Ben echt super blij, want doordat ik geen zenuwen had ging het een stuk beter.
  Het is echt een aanrader.

 • Reinout

  Ongelooflijk wat de vorige behandeling gedaan heeft! De jeuk van in bad gaan is gelukkig weg, maar er is veel meer dan dat gebeurd: m’n kuiten zijn eindelijk ontspannen, waardoor ik veel minder last van m’n rug heb en ook m’n ontlasting is echt enorm verbeterd, heb me in tijden niet zo goed gevoeld. Enorm bedankt!!!!!

 • Helen Versteegen

  Jaren lang moest ik medicatie voor mijn allergieën slikken. Toen ik ook voor die medicatie allergisch werd, moest ik toch echt wat anders gaan ondernemen. Ik kon nog maar 5 soorten groente eten. Geen brood en kaas maar wel kwark en yoghurt. Energie om de dag door te komen had ik bijna niet meer door gebrek aan voldoende voedingsstoffen. Ik kwam in aanraking met Kitty en was benieuwd of haar behandelingen wat voor mij konden betekenen. Bij de intake behandeling kwamen er nog meer allergieën te voorschijn dan dat ik wist waar ik last van had. Kitty ging stap voor stap mijn lichaam resetten en behandelen. De diëten die daar bij kwamen kijken waren geen probleem voor me, ik at toch al zo weinig, dus dat leverde geen problemen op. Nu na 10 behandelingen ben ik allergie vrij. Ik kan weer eten wat ik wil, en geniet dan ook weer van iedere maaltijd. Slik al 14 maanden totaal geen medicatie voor wat dan ook. Mijn huid ziet er beter uit, ik zit beter in mijn vel en geniet weer van het leven. Na jaren langs artsen, diëtiste en dermatologen geweest te zijn om van alle problemen af te komen, ben ik door Kitty in 8 maanden tijd na 10 behandelingen weer helemaal fit en gezond.
  Ik raad iedereen aan die met vage klachten rond loopt, waar een arts niet bij kan helpen, eens naar Kitty te gaan. Je zult versteld staan van wat je eigen lichaam te vertellen heeft.
  Ik zou willen dat ik het eerder gedaan had.

 • Heleen

  Hoi Kitty,

  Na 6 van jouw mooie kinesiologische
  Behandelingen loop ik nu door de winkel en bedenk ” Wat ZAL ik vandaag eens eten.” Dat is heel wat anders dan voor de behandelingen, toen liep ik door de winkel met het idee: “Wat MOET IK NU WEER eens eten. Super bedankt Kitty, dit maakt mijn leven weer leuk. Ik geniet weer iedere dag van mijn eten.

 • Blije papa van Sinziana

  Hai Kitty,
  we zijn weer een weekje terug van vakantie (drie weken weggeweest) en het was gelukkig drie weken genieten, zonder veel eczeem-perikelen. En naar onze mening heeft je behandeling ook effect gehad op haar ‘watervrees’, want ze was helemaal watervrij in het zwembad en zelfs in de zee!!!, en dat was vorig jaar wel anders. En haar ‘plekje’ bij de elleboog is als sneeuw voor de zon verdwenen….dus eigenlijk zijn alle eczeemplekken verdwenen. Dus bedankt voor je behandelingen, we hebben echt een fijne vakantie gehad!

 • Claudia

  Zo trots op giuli. Gisteren voor de laatste keer bij Praktijk Terra geweest.nu een half jaar later eet ons meisje bijna alles mee. Proeft ze dingen is het weer gezellig aan de eettafel en heel belangrijk voor haar Zelf vind ze eten weer leuk. Dank je wel Kitty van Leeuwen xx.

 • Ingrid

  Na een aantal behandelingen kan ik o.a. weer eieren eten !!
  Geweldig. Wel wennen aan de smaak….
  Nu bezig met vervolg voor m’n pony’s etc.
  Tot nu toe heel positief ervaren .
  Elke keer weer verrast wat je eigen lichaam verteld !!!

 • claudia marani

  in 2013 kwam ik voor het eerst bij Kitty in de praktijk, Kitty heeft me toen goed geholpen.
  Toen mijn dochtertje van 2 al een tijdje last had van rare vlekjes die zo maar komen en dan weer gingen, twijfelde ik geen een moment ik ga naar Kitty!
  Al vrij snel kwamen we er achter waar het probleem vandaan kwam en waar we aan moesten werken.
  De vlekken zijn nu verdwenen.
  We hadden nog een probleem haar ontlasting. ook hier gingen we mee aan de slag.
  Tijdens het napraten zag ik me meid dat ze al flink bezig was.een uur nadat ik bij Kitty was geweest had ze haar eerste poepbroek savonds nog een.
  Joepie wat waren we blij, nu een week verder gaat t nog steeds goed en heb ik haar niet meer horen gillen of rood zien aanlopen.
  In januari ga ik met mijn oudste dochter naar Kitty en hoop ik dat ze er achter kan komen waarom ze niks wil eten of proeven.

  bedankt Kitty

  groetjes Claudia

 • Lis

  Al vaker kwam de advertentie van Praktijk Terra voorbij. Na de zoveelste dag migraine moest ik er wat mee doen. Dus maakte ik een afspraak bij Kitty. De eerste afspraak liep uit omdat we zoveel besproken hebben en dan de balans nog. Tijdens het gesprek werd al snel duidelijk dat er ook andere zaken waren die aandacht nodig hadden. Samen met Kitty zijn we aan de slag gegaan. Na meerdere sessies voel ik mij nu een stuk beter.
  Kitty bedankt!

 • Chantal

  Ik krijg regelmatig de reactie ‘Je moet er in geloven, dan werkt het’. Eerlijk gezegd vind ik het nog steeds onverklaarbaar en bijzonder wat er gebeurd is. De huid van ons zoontje echter spreekt boekdelen: ‘ook met grote twijfels , kan het dus werken!’ Het is meer dan het proberen waard. Met deze uitgebreide recensie wil ik mensen in een vergelijkbare situaties overtuigen om Kitty om advies te vragen.

  Het eczeem begon toen onze zoon ongeveer 6 weken oud was en werd steeds erger. Wij hebben het altijd vervelend gevonden om naast de (tal van samenstellingen) cetomacrogol crème, met een hormoonzalf het eczeem te onderdrukken. Maar we moesten wel aangezien hij steeds meer last kreeg. Hij sliep moeilijk in, onrustig, licht en kort. We kwamen regelmatig bij een kinderarts en een dermatoloog. We leerden daar vooral over smeerschema´s en kregen een anti krab pakje. We gingen op koemelkvrij dieet (i.v.m. de borstvoeding) en hebben daarnaast ook een paar weken een sojadieet gevolgd, maar dat bleek niet van invloed.

  De advertentie van Praktijk Terra had al een paar keer mijn aandacht getrokken. Het stond op mijn lijstje bij al die andere tips, behandelingen, instanties en overige opties om in de toekomst één voor één te proberen. In een gesprek met een collega kwam Praktijk Terra toevallig ook ter sprake en dat gaf de doorslag om Kitty te mailen of behandeling van zo’n kleintje mogelijk was. Volgens Kitty kon dat inderdaad prima. Onze zoon was toen bijna 8 maanden oud.

  Al na de eerste paar ‘balansen’ beschreef ik steeds zo goed mogelijk de ‘veranderingen’ in het eczeem en gedrag van mijn zoontje en Kitty was enthousiast: ‘Het doet iets. Er is iets aan het veranderen’. Tja maar we smeren nog steeds 4 tot 5 dagen die troep….? Nog een behandeling en een aantal weken verder werd zijn uitslag rustiger en steeds een beetje minder.

  Tijdens de op één na laatste afspraak had hij zulke kleine en lichte plekjes dat Kitty hem niet kon ‘testen’. Goed nieuws dus.

  Naast het ‘balansen’ denkt Kitty ook mee in de behandelingen die door artsen worden geadviseerd. Onze zoon droeg sinds zijn vierde maand dag en nacht antikrabpakjes. Op advies van Kitty hebben we deze een week uitgelaten: wat een verademing was voor ons allemaal. Hij heeft in de weken daarna nog een enkele keer een panty gedragen als hij die naar ons idee nodig had, maar binnen een maand was hij helemaal van de pakjes af.

  Ook het ‘standaard smeren’ leerde zij ons te minderen. We waren al zo lang bezig met het ‘voorkomen dat het nóg erger werd’ dat we aan de cetomacrogol gewend waren, maar met steeds minder smeren en alleen als we het noodzakelijk achtte, herstelde de huid steeds beter. Een ‘zetje’ van Kitty was daarvoor nodig.

  De kleine man viert over twee weken zijn eerste verjaardag en we zijn vandaag voor het laatst bij Kitty geweest. We hebben al een maand lang de tube hormoonzalf niet aangeraakt en ook de cetomacrogol gebruiken we hooguit nog op de hele droge plekken. Al na een aantal weken ging hij beter slapen, hij maakte sprongetjes in zijn ontwikkeling en zag er meer ontspannen en uitgerust uit. Toen we begonnen leek het een ‘gok’, voor ons gevoel was er geen andere manier meer die werkte en we wilden zo graag van het eczeem af… We zijn blij dat we met onze zoon naar Praktijk Terra zijn gegaan en hopen dat Kitty nog veel meer mensen kan helpen om weer een blij kind te krijgen zonder jeuk!

 • Manda

  Hoi Kitty!

  Volgens mij ben ik nu onderhand 9x bij jou geweest en oh oh oh wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij jou, je legt alles heel goed en rustig uit. Je hebt mij en mijn klachten echt serieus genomen. Ik had eindelijk het gevoel dat er echt iemand naar mij luisterde!
  Je weet precies waar je het over hebt en ik vind je echt heel kundig in je vak.
  Ik had zoveel uiteenlopende klachten en stap voor stap zijn we aan de slag gegaan om punten te verbeteren.
  Een aantal diëten gevolgd, voor de basis 5 en voor mijn tarwe allergie om mijn weerstand te verhogen daar tegen, soms even doorbijten maar is zeker de moeite waard geweest! Voel me een heel ander mens, veel meer energie, weer zin in alles en ik straal weer positiviteit uit!

  Bedankt voor alles en kom graag nog een keer (of meerdere) bij je terug om in balans te blijven!

  Groetjes van Manda

 • Lisette

  Hallo Kitty,
  Een beetje later dan de bedoeling was, maar niet minder gemeend.
  Ik ben nogsteeds diep onder de indruk dat we met slechts 3 sessies bij jou het eczeem bij Mateo weg hebben gekregen. Echt heel bijzonder en voor mij een grote zorg minder.
  Nogmaals ontzettend bedankt voor al je hulp hierbij, vele groetjes,
  Lisette

 • Moeder van dochter van 1,5 jaar

  Mijn dochter had na ongeveer 3 maanden na de geboorte al jeuk, de doctoren zeiden dat het eczeem was. na veel ziekenhuisbezoeken en zalfjes kwamen we bij Praktijk Terra terecht. na de eerste keer zei ze dat Melanie reageerde op kippen ei witten. Omdat we op het ziekenhuis als maanden bezig waren voor een bloed test dachten we bij haar eindelijk zou dit het zijn. Op het ziekenhuis werd uiteindelijk een bloedtest gedaan en daar bleek dit ook uit te komen!!! Dankzij Praktijk Terra waren we al begonnen met een paar spulletjes te geven waar geen kippen ei witten in zaten. En het ging al beter met haar. Na een aantal bezoeken bij de Praktijk ging het nog veel beter en af en toe krijgt ze nu iets waar kippen ei witten in zitten, dit gaat zeker goed! We geven zelf nog niet alleen maar spullen waar dit in zit uit ons eigen ding. dankzei de Praktijk hoeven we nu niet bang te zijn dat als we ergens op visite zijn dat ze dan geen spulletjes voor haar hebben.

 • Carolien Rotteveel

  Beste Kitty,
  Via deze weg wil ik je bedanken voor de goede resultaten welke we al behaald hebben bij mijn zoontje Luuk.
  Augustus 2013 ben ik via via met jou in contact gekomen. Luuk zat van top tot teen onder het eczeem en moest toen nog 3 jaar worden. Ik kon iedere dag zijn beddengoed verschonen, zijn huid maakte hij kapot en zijn bed zat onder de schilfertjes. Met de dermatoloog zoeken naar de juiste zalfjes, op een gegeven moment kregen we de keuze om Luuk een week op te laten nemen in het ziekenhuis. Nu na 9 behandelingen van jou gaat het zo goed met Luuk dat ik bijna alleen nog maar af en toe met koelzalf smeer. Wat een opluchting was dat voor mij dat de week opname niet meer aan de orde was. En voor Luuk is het ook lekker, hij slaapt weer de hele nacht door en heeft niet veel kriebels meer.
  Groetjes Carolien

 • sascha

  Ik ben bij Kitty geweest voor mijn allergie voor ei en tomaat,en ik moet zeggen ,Ik vind het heel bijzonder .ik kan nu gewoon een broodje ei eten ,zonder daar last van te hebben.de behandeling is goed te doen,en het werkt goed.Dank je wel Kitty!

 • Kim

  Hoi Kitty,

  Toen ik dit voor het eerste hoorde dacht ik wat is dat voor iets. Maar na paar behandelingen klopte alles. Weet waar ik aan moet werken. Ook van de week had ik een probleem. Ik moest namelijk vrijdag afrijden voor me autorijbewijs. Hierdoor had ik erg veel stres. Na een behandeling bij jou heeft dat geholpen want ik had minder stress met rijden en ben geslaagd voor me autorijbewijs.

  Hartstikke bedankt! Je doet het goed.
  Groetjes Kim.

 • corinda

  Ben een aantal Keer bij Kitty geweest voor mijn migraine en nog wat andere dingetjes. Ik heb een hele goeie ervaring eraan over gehouden en ben me bewust geworden hoe ik met bepaalde dingen om moet gaan. Je word hartelijk ontvangen en gaat met een goed gevoel weer naar huis. Ik raad het zeker aan naar haar toe te gaan! Ik zelf ben heel erg enthousiast en zal zeker vaker naar haar toe gaan. Heb je ergens problemen mee Kitty kan je helpen en je voelt de daarna echt een stuk beter! Groetjes Corinda

 • Fleur

  Hallo Kitty
  Ik vond het leuk de trucjes waren grappig maar het helpt wel het rekenen gaat beter en spelling ook .
  Ik voel me veel fijner
  Dankjewel groetjes Fleur.

 • claudia marani

  de eerste keer dat ik in je praktijk kwam wist ik niet wat ik me er bij voor moest stellen. nou ondertussen wel.
  ik vond het erg interesant en verbaasde wat eruit kwam.
  het begin was best gek maar hoe langer we bezig waren hoe meer duidelijkheid er kwam voor mij en waar ik aan moest werken.
  ennnne het belangrijkste t werkt.
  want ik slaap steeds beter.

  heel veel succes met je praktijk kitty
  ik vind dat je het fantastisch doet

  groetjes claudia

 • Melanie

  Hallo Kitty.
  Het gaat heel goed op school.
  Eerst was ik heel zenuwachtig voor een toets maar nu niet meer zo erg als eerst.Ik vond het ook leuk om bij je te komen.en ik vond het ook heel erg grappig dat als je ja zei dat je hand strak bleef en dat als je nee zei je hand naar beneden ging.
  Groetjes melanie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.