fbpx

Huiduitslag Voorschoten

Huiduitslag Voorschoten

Praktijk Terra neemt nu ook huiduitslag behandelingen aan voor cliënten wonende in Zoetermeer. Met huiduitslag als bedoelen wij vlekjes, jeuk, schilferende huid, bultjes op de huid kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is een allergie. Door te beginnen bij je darmen weer op orde te brengen, komt je lichaam weer in balans. Je zelf herstellend vermogen wordt weer geactiveerd/ hersteld, waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

Met kinesiologie krijg je meer inzicht in de oorzaak en oplossing van de huiduitslag. Door middel van een test onderzoeken we wat het lichaam kan ondersteunen bij het optimaliseren van het zelfgenezend vermogen. Ook kunnen we testen welke middelen ondersteunend zijn bij het herstellen van de huiduitslag.

Van belang is voordat we de huidklachten centraal stellen dat het basale immuunsysteem en de darmflora zo optimaal mogelijk functioneert. Dat is het fundament waarop we verder kunnen bouwen richting de huid. De huid is, evenals de darmen en de longen, een uitscheidingsorgaan. Als de darmen niet goed functioneren zie je vaak dat de huid overbelast wordt met diverse klachten als gevolg.

Wij behandelen huiduitslag ook in: huiduitslag in Zoetermeer, huiduitslag in Voorschoten, huiduitslag in Den Haag, huiduitslag in Leidschendam, huiduitslag in Zoeterwoude 

 

Huidklachten Voorschoten

 

Met kinesiologie verminderen we de huiduitslag door je lichaam weer in balans te brengen.

“Na een hele lange periode van zoeken naar de reden en oplossing van de huidproblemen van onze dochter, kwamen wij uit bij praktijk Terra. Niets zo naar als je kind met zoveel jeuk en irritatie te zien. Ze is behandeld bij praktijk Terra voor diverse huiduitslag, zoals reactie op paard en stalstof. En we zijn dolblij! Onze dochter kan nu met heel veel plezier op en rond de paarden zijn, zonder daarop heftige huiduitslag te krijgen. Fantastisch!!”

 

Boek uw afspraak!

Heeft u ook last van huiduitslag of een andere allergie ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons emailadres of bel ons!

Laden...

 

Youtube Huiduitslag Video