fbpx
Nieuws

Met welke vitamines kom jij goed de winter door?

Vitamines

Vitamines

Wanneer je in de najaars- en wintermaanden een drogisterij in loopt vliegen de aanbiedingen van multi-vitamines en voedingssupplementen je om de oren. Stuk voor stuk beloven ze de extra weerstand en energie om de wintermaanden goed door te komen. In gedachten zie je je al weer snotterend op de bank zitten. Daar heb je natuurlijk geen trek in! Grote kans dat je voor de zekerheid een potje meeneemt.

Toch is niet gezegd dat deze vitamines voor jou werken. Ieder lichaam is immers uniek. Daarnaast speelt ook je manier van leven en wat je eet ook een rol. In mijn praktijk kan ik door middel van kinesiologie testen of jij überhaupt supplementen nodig hebt en welke dat dan zijn.
Mocht er iets  uitkomen, dan kan ik je supplementen aanbieden. In mijn praktijk werk ik met verschillende merken. Elk merk heeft zijn eigen kwaliteiten. We testen dan welke het beste bij jou past.

Kinesiologie is voor iedereen, jong en oud. U hoeft niet ‘heel ziek’ te zijn om bij Praktijk Terra te komen. Kinesiologie kunt u ook inzetten om te kijken of u vitamine/ mineralen nodig hebt. Of even een check up doen, net zoals u met de auto een APK laat doen. Om lekker in uw vel te komen, zodat u weer de hele wereld aan kan.

Dus wil jij weten of je supplementen nodig hebt en welke (multi) vitamine / mineraal dan voor jou het beste is? Maak een afspraak voor een vitaminetest.
Een afspraak maken kan via de mail info@praktijkterra.nl.