fbpx

Pollen allergie Den Haag

Pollen allergie Den Haag

Pollen allergie of hooikoorts is een allergie op de stuifmeel van bomen, grassen en bloemen die vrij rondzweven in de lucht. Het lijkt wel of je tijdens het pollenseizoen een stevige verkoudheid hebt. Je loopt de hele dag te niezen, last van een loopneus en tranende, rode ogen. Ook kan je last hebben van een kriebel hoest, benauwdheid, vermoeidheid en hoofdpijn.

Pollen allergie heeft een behoorlijke impact op je dagelijks leven. Je kan niet altijd doen wat je wilt of waar je zin in hebt. Je hebt altijd pakjes zakdoekjes bij je en doosjes met anti-histamine tabletten om je symptomen te onderdrukken.Door het vele snuiten heb je een rode schrale neus en dat doet je zelfvertrouwen ook geen goed. Een neuspray zit standaard in je tas, zodra je weer voelt dat je moet niezen spray je gauw je neus!

Het boompollen seizoen begint in januari met de hazelaar en eindigt in juli met de kastanjeboom.Graspollenseizoen begint in mei en eindigt rond september. Zeker nu met het droge weer in Nederland kan het zelfs eerder beginnen en/of langer duren!

Zo kan het zijn dat je bijna 9 maanden rond je ziek voelt!

Kinesiologie is voor iedereen, jong en oud, voor fysieke klachten of emotionele klachten. Kinesiologie werkt vanuit de holistische benadering. Dit betekent kijken naar de mens als geheel en niet naar de klacht alleen.

De focus ligt op het herstel van de balans van de cliënt. Dit doen we door te kijken naar de oorzaken van de verstoring, bijvoorbeeld een emotionele gebeurtenis, een intolerantie of een allergie.

Kinesiologie maakt gebruik van een spiertest, dus geen naalden op apparaten. De meeste zorgverzekeraars  vergoeden in het algemeen een gedeelte van de pollen allergie behandeling. Informeer hiervoor bij uw eigen zorgverzekeraar.

Wij behandelen Pollen allergie ook in: Zoetermeer, Voorschoten, Den Haag, Leidschendam, Zoeterwoude 

Maak dan nu direct een afspraak in mijn agenda!!!!!!

Laden...

pollen allergie

Ik wil Kitty dan ook hartelijk danken voor het weghalen van al mijn allergie klachten.

“Wonderlijk om te ervaren dat je met spierspanningen te meten en met drukpunten massage aangevuld met een tijdelijke voedingsadvies je van je klachten af kom. Zo heeft Kitty ook mijn heftige hooikoorts behandelt, en slik ik hiervoor nu al weer 2 jaar geen medicatie.
Ik zou iedereen die klachten op welk gebied dan ook heeft willen adviseren om eens een afspraak te maken bij Praktijk Terra. Je zult versteld staan wat kinesiologie met je lijf maar zeker ook met je leven kan doen.”