fbpx
Nieuws

Puzzelen

Puzzelboom
Praktijk Terra

Puzzelen doe ik erg graag. Puzzelen op verschillende manieren: woordzoekers of een legpuzzel, het liefst samen met mijn kinderen. Soms ben je heel lang op zoek naar dat ene stukje. Komt mijn dochter erbij en die ziet het stukje meteen liggen! Soms is dat even nodig, hulp van een ander, zodat je weer verder kunt.

Ik werk in de praktijk veel met Kinesiologie en coaching, dat kan je zien als professioneel puzzelen. Ik kijk met jou mee naar jouw levenspuzzel. Soms ben je ergens scheef gegaan (door bijv. een negatieve ervaring). Je levenspuzzel wringt waardoor andere stukjes niet zo goed meer passen. Je puzzelt scheef verder waardoor het probleem erger wordt. (En hierdoor kunnen klachten als migraine, buikpijn, allergieën ed ontstaan.) Zo kan ik met Kinesiologie op zoek naar de oorzaak van het scheef gaan van de puzzel (oorzaak van de klacht). Door deze weer goed te leggen (de negatieve ervaring een plekje te geven) kan je weer verder puzzelen en kan je klacht verdwijnen.

Om jullie “op afstand” te coachen plaats ik iedere maandag, op mijn Facebook pagina Praktijk Terra (https://www.facebook.com/PraktijkTerra/ ) een quote. Deze is om over na te denken. Wat zegt het jou? Pas jij het toe? Wat zou het jou brengen als je dit meer in je leven ging toepassen?

Zo hoop ik jullie online te kunnen coachen, zodat je kan zijn wie je bent en al je ervaringen in je levenspuzzel kunt blijven leggen en zelf de ‘scheve puzzelstuk’ kan vinden en goed leggen.

Veel succes met de quotes en het puzzelen!