fbpx
Nieuws

Ruim jij je hoofd weleens op?

Pffff…. Even je kast opruimen. Het moet al zo lang, de kast puilt uit! Eerst even kijken wat er allemaal in staat. Dit is rommel, dit is om te bewaren, oh wat leuk ik wist niet dat ik dat nog had?! Oh weet je nog toen we dit kochten? Wat een leuke tijd was dat toen! Maar ook andersom, herken je dit nog, wat waren we toen verdrietig….. Dat kreeg ik omdat ik zo’n ruzie had met mijn beste vriendin… Ach dat cadeautje kreeg ik van mijn collega toen ik ontslagen werd…

En zo ga je nog even door. Ondertussen wordt de rommel in je kamer groter en je kast leger. De spullen die je wilt bewaren of met een bijzondere betekenis zet je liefdevol in je kast. De kast is opgeruimd, nu de kamer nog….

Ze zeggen weleens, het moet eerst een rommeltje worden voor het weer netjes is 😊

Hoofd opruimen

In de praktijk help ik mensen met stress gerelateerde klachten. Dit kan van alles zijn, vermoeidheid, migraine, buikpijn enz. We gaan op zoek naar de oorzaak van de klacht, de stress. We praten erover terwijl ik kinesiologische handelingen uitvoer. Zo gaat de lading van het gebeuren/ wat er gebeurd is af. Zo kan jij het liefdevol opruimen en een plekje geven.

Dit is een proces. Na de behandeling gaat dit nog door in je onderbewustzijn. Dit kan een aantal dagen tot weken zijn. En zo ruim je na iedere balans je hoofd steeds verder op. Tot je liefdevol alles in je kast hebt opgeruimd.

Je zult merken dat je na iedere balans je steeds een stukje lichter en rustiger voelt. De klachten zullen steeds een beetje verminderen.