Wie ben ik?

Ik ben Kitty van Leeuwen, moeder van 2 dochters. Ik heb 14 jaar in de kinderopvang (0-4 jaar) gewerkt. Werken met kinderen vind ik heerlijk, ook in mijn praktijk.

Mijn jongste kind had vanaf haar geboorte last van een droge huid en na 2 maanden was het flinke eczeem. Na een heleboel zalfjes, hormoonzalf en na een bezoek van de dermatoloog had ik erg het gevoel dat er wat anders mogelijk moest zijn dan een sterke hormoonzalf.

Na zoeken op internet kwam ik op een website www.allergie-weg.nl .

Wat voor een ervaringsverhalen las ik hier, geweldig! Dus ben ik met mijn dochter op stap gegaan. Het gaat nu zo goed met haar! Geen hormoonzalf meer of andere zalven!! Geweldig!

Wat voor haar werkt werkte voor mij ook. Ik ben na 33 jaar voedselallergie, allergievrij! Ik kan eten wat ik wil, heerlijk! Toen kwamen er kriebels, ik wil dit ook kunnen doen voor andere kinderen en mensen! In mijn werk kwam ik regelmatig kinderen tegen met allergieën, buikkrampjes, problemen met slapen en hoe heerlijk is het dat dat niet nodig is!!

In 2011 ben ik gestart bij TOPKI, HBO opleiding Kinesiologie. Inmiddels heb ik de deelopleiding voeding (problemen die gerelateerd zijn met oa voeding) afgerond en heb ik mij ook gericht op leerproblemen.

Ook heb ik de HBO Westerse Medische Basiskennis bij QING BAI  gehaald in 2014.

Ik zie jullie graag terug in mijn praktijk!

Met lieve groet, Kitty

**Let op de balansen die ik geef VERVANGEN GEEN DOKTERSBEZOEK. We gaan op zoek naar de oorzaak van de klacht en werken aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarom zal ik altijd vragen of u ook bij een dokter bent geweest voor uw klacht(en).**

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.